Mensgerichte oplossingen die goed werken voor uw bedrijfsvoering

HRMeesters werkt alleen met zelfstandige HR professionals samen die hun vak verstaan en van hun vak houden. Wij werken vanuit respectvolle omgang met- en waardering voor de ander. Dat doen we door niet te alleen te kijken naar correcte uitvoering van HR regels en wetgeving, maar ook de tijd te nemen voor leidinggevenden en medewerkers. Ook bij hoge werkdruk en strakke deadlines bouwen we een moment in om te relativeren. Humor, reflectie en het vieren van behaalde resultaten spelen voor ons een belangrijke rol.

Met 30 jaar ervaring in het HR vak heb ik heel veel bedrijven en organisaties leren kennen. Daardoor weet ik wat wèl en wat niet werkt. En de verandering te realiseren als iets niet werkt. Ik zie hoe bedrijven zoeken naar een oplossing voor hun organisatie- en medewerkersvraagstukken. En dat ook nog in een tijd dat goede medewerkers schaars worden en kiezen voor andere banen. Wat als we deze bedrijven met nieuwe inzichten verder kunnen helpen? Zo ontstond HRMeesters. Met HRMeesters dragen wij bij aan mensgerichte oplossingen die goed werken voor de bedrijfsvoering.

 

Louise Voermans
Initiatiefneemster van HRMeesters

Teamplayers

Wij werken samen. Met opdrachtgevers, leidinggevenden en medewerkers. En als de opdracht dat vraagt ook met professionals die specifieke expertise hebben op een onderwerp. Zo heeft deze aanpak meerwaarde voor alle partijen. Een mooi voorbeeld van een win-win situatie.

HR advies is net als fietsen

Mijn werk vergelijk ik vaak met mijn grootste hobby: fietsen. Ik ben trots op mijn fietskwaliteiten en praat daar graag over. Ik fiets graag met anderen, net zoals ik graag samenwerk. Wat ik vooral leuk vind is de voorbereiding, nadenken over de route en wat we tegen kunnen komen. De omgeving in mij opnemen, bij obstakels hard zwoegen om erbovenop te komen en daarna lekker snelheid maken. Tijdens het fietsen én mijn werk geniet ik van het resultaat. En wat is er mooier dan na afloop samen te genieten van de prestatie onder het genot van een heerlijk biertje!

Wilt u ook resultaat behalen en oprecht kunnen zeggen ‘dit was de investering meer dan waard’? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen uw doelstelling en de route daar naartoe.
Bel 06 46161764 of mail naar louise@hrmeesters.com