HR interim en HR Partners

Uw personeelszaken op orde. Dat geeft rust voor u en uw medewerkers

Een goed HR fundament is veel waard. Onze HR interim professionals zorgen ervoor dat uw operationele HR zaken lopen, termijnen bewaakt worden en afspraken die gemaakt zijn worden nagekomen. De HR interim is uw aanspreekpunt die u helpt bij het inrichten en doorontwikkelen van uw personeelszaken.  

Met gericht HR advies krijgt u rust, omdat u niet achter de feiten aanloopt en ad hoc geconfronteerd wordt met allerlei onverwachte personeelsvraagstukken. Onze benadering is zaakgericht én mensgericht. Als uw HR goed loopt merken uw medewerkers dat ook. Gemotiveerde medewerkers lopen net die stap harder dan u verwacht had.

 

Tijdelijke HR oplossing 

Ook voor tijdelijke uitbreiding of vervanging van uw HR capaciteit kunt u een beroep op ons doen. Wij werken uitsluitend met ervaren HR professionals die snel weten wat u nodig heeft en ook daarin kunnen voorzien. Niet voor niets noemen wij ze HRMeesters!

Dienstverband vergeten op te zeggen, wat nu?
Wanneer krijg ik subsidie op loonkosten?
Hoe bouw ik functiewaardering op?
Wet Poortwachter, wat betekent dat voor mijn bedrijf?
Functioneringsgesprekken, hoe doe ik dat?
CAO wijzigingen actueel verwerkt
Wat is een goed personeelsdossier?
Continuïteit in ondersteuning HR
ARBO en ziekte, wat moet ik doen?
Hoe voldoe ik aan wet- en regelgeving?
Vorige slide
Volgende slide

Resultaatgerichte aanpak

We werken resultaatgericht en dat merkt u al snel als u HRMeesters inschakelt. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en ambitie. Wij kijken met u mee naar de waardevolle inzet van personeel en het inrichten van personeelszaken. Geen strak keurslijf, u krijgt precies wat u op dat moment nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.
Bel 06 46161764 of mail naar louise@hrmeesters.com